Ben jij een echte soldenjager of nog een groentje? Deze tips zorgen er alvast voor dat iedereen kan scoren tijdens de solden. Veel shopplezier!

Scoren tijdens de solden - Flashmagazine

Voorbereiding is alles

Laat je niet verleiden door items die je erna toch niet meer aandoet, maar zorg ervoor dat je perfect weet wat je nodig hebt. Ga op voorhand door je kleerkast en maak een lijstje van de dingen die jij nog zoekt. Bepaal ook vooraf bij welke winkels je zeker wil langsgaan.

Bepaal een budget

Promoties zijn heel verleidelijk, maar door een budget voorop te stellen ga je er toch 2x over nadenken. Dan ben je ook minder geneigd om iets ‘fout’ te kopen.

Scoren tijdens de solden - Flashmagazine

Kies het perfecte moment

De beste koopjes doe je aan het begin van de soldenperiode of helemaal op het einde. Een stuk gevonden dat je niet wil mislopen? Dan ga je best meteen! Om zoekwerk te vermijden plan je dat shoppingtripje ook best ’s morgens in wanneer de winkel opengaat of ’s avonds net voor sluitingstijd.

Ga voor klassiekers

We hebben allemaal wel eens een miskoop gedaan omdat de korting niet te weerstaan was, maar uiteindelijk is het wel ‘weggegooid’ geld. Kies daarom voor basics en klassieke stuks die nooit uit de mode gaan. Laat de felle prints en kleurtjes dus voor wat ze zijn. Hou ook in je achterhoofd welke stijl je het meest draagt en wat er bij je past. 

Wij zetten de basics die je zeker moet scoren tijdens de solden op een rijtje!