Voor Elodie Demeester (23) en Jente Leekens (26) was het na een verloving van 1,5 jaar zover. Toch was hun trouwceremonie net een tikkeltje anders, want zij kozen voor het indoor snorkel- en duikcentrum TODI in Beringen. Een unieke Limburgse trouwlocatie die voor een onvergetelijke ervaring zorgde!

Waarom kozen jullie voor deze prachtige plek?

Naast TODI is er een woonzorgcentrum, Het Sporenpark. Mijn oma heeft er ongeveer 2,5 jaar vertoefd. We gingen er veel op bezoek en namen haar mee op wandel. Natuurlijk hoorde daar een lekker tasje koffie bij en dat gingen we gezellig samen bij TODI drinken. Ze vond het echt heerlijk om daar te zitten en rond te kijken. Helaas is ze eind vorig jaar gestorven. Daardoor is dit wel een speciale plek voor ons. Maar daarnaast is het ook gewoon een unieke Limburgse trouwlocatie, want de omgeving is prachtig en heeft zoveel geschiedenis. Maar we krijgen ook wel vaak de vraag: “Wat hebben jullie met duiken?” Helemaal niks dus, haha!

Unieke Limburgse trouwlocatie gespot! - Flashmagazine

Hebben jullie ook een traditionelere bestemming overwogen?

Neen. Ik ben niet gedoopt en zou dus ik nog catechese moeten volgen. We hechten daar ook niet zoveel belang aan.

Unieke Limburgse trouwlocatie gespot! - Flashmagazine

Wat waren de reacties van je omgeving?

Positief, met een gezonde bezorgdheid. Het is natuurlijk anders dan anders en dat brengt wat risico met zich mee. Maar dat maakt het net speciaal! We houden ook wel van een uitdaging.

Unieke Limburgse trouwlocatie gespot! - Flashmagazine

Zorgde het water voor extra spanning?

We zijn beiden echte waterratten, maar spanning hadden we wel ja! We gingen natuurlijk niet echt zwemmen, enkel onze voetjes stonden in het water. Maar stel je voor dat je de ringen laat vallen of het boekje met de geloftes… Gelukkig is alles goed verlopen!

Unieke Limburgse trouwlocatie gespot! - Flashmagazine

Duik jij liever met een zwembroek in het water? Wij zetten de exemplaren op een rijtje die je deze zomer het beste draagt!