Je kan je vader een vuistje of een dikke knuffel geven, maar stiekem kijken mannen ook wel uit naar een leuk cadeautje. Verras je papa daarom met iets wat hij nog nooit eerder zag, zoals deze gadgets voor Vaderdag!

In jouw Flash, Puur en Ziezo Magazine vond je al 6 coole gadgets, maar wij geven je hier nog graag 4 andere gadgets opties voor Vaderdag!

Gas Gripper snufje – € 6

Gadgets voor Vaderdag - Flashmagazine

Geen zin om ongemakkelijk aan de tankpomp te hangen terwijl je je auto volgooit? Dit gadget klik je over het tankpistool heen, zodat jij je met andere dingen kan bezighouden.

Rone miniverwarming – € 53

Gadgets voor Vaderdag - Flashmagazine

Is je vader een echte koukleum? Dan is deze draagbare verwarming misschien wel de oplossing voor hem. Je plaatst hem gewoon op tafel en binnen de 3 seconden kan je je handen warmen. 

Eyelights holografische gps – € 310

Cadeaus voor papa - Flashmagazine

Het ziet er best futuristisch uit, zo’n holografische gps. Maar dat neemt niet weg dat hij superhandig is en echte eyecatcher in de wagen vormt! 

Padrone computermuisring – prijs op aanvraag

Gadgets voor papa - Flashmagazine

Zijn collega’s zullen raar opkijken als je papa zo gek over zijn bureau ligt te vegen. Deze ring registreert de bewegingen van je vinger en werkt hetzelfde als een computermuis.

Maar papa’s kopen zelf ook graag eens iets. Benieuwd hoe het koopgedrag van mannen eruitziet? Dat lees je hier!