Met een mooie locatie als achtergrond, kan je foto op Instagram niet anders dan slagen. Waar je die plekjes vindt? Dat vertellen we je graag.

Ons landje is mooier dan je soms denkt en er zijn tal van Instagramwaardige plaatsen in België. Wij zetten enkele prachtige locaties op een rijtje.

Dinant

De gekleurde huisjes aan het water maken van Dinant een erg pittoresk stadje. De ideale locatie om nieuw beeldmateriaal te schieten dus!

Belgische plaatsen om mee te pronken op Instagram - flashmagazine.be
©Ishetnogver

Borgloon

Voor deze locatie moet je niet ver reizen, want het is er eentje uit eigen streek. De Haspengouwse stad Borgloon is gekend voor zijn prachtige fruitbloesems én voor het befaamde doorkijkkerkje. Keuze genoeg dus om leuke kiekjes te maken.

Belgische plaatsen om mee te pronken op Instagram - flashmagazine.be
©VisitLimburg

Brugge

Deze West-Vlaamse hotspot is een echte trekpleister voor toeristen. Geen wonder, want het is dan ook een prachtige stad. De stad verkennen met paard en kar of rondslenteren door de steegjes, het heeft wel wat. Deze charmante stad zal je zeker mooie kiekjes opleveren.

Belgische plaatsen om mee te pronken op Instagram - flashmagazine.be
©ViaMichelin

Met deze Belgische plaatsen zal je dus absoluut kunnen pronken op Instagram!

Ben je eerder benieuwd naar mooie plekjes in je eigen provincie? Dan kan de wandeling van deze maand jou ongetwijfeld ook bekoren!