Heb jij je plannen voor een leuke zomervakantie laten varen of durf je er voorlopig geen te boeken? Dat is niet nodig, want wij hebben de oplossing waardoor je toch een leuke reis kan maken. Dit is namelijk de ideale vakantiebestemming deze zomer…

Vlaanderen

Het is geen geheim dat de lokale economie rake klappen krijgt door de coronacrisis. Dit is dan ook het ideale moment om eens niet voor een verre bestemming te kiezen, maar je steentje bij te dragen en ons eigen land opnieuw op te bouwen. Want geef toe, hoeveel steden heb jij in België, of zelfs Vlaanderen, al bezocht? Ga dus eens op verkenning in eigen land. Het kan zelfs een excuus zijn om een keertje een hotelletje of B&B bij jou in de buurt uit te testen.

De ideale vakantiebestemming deze zomer - Flashmagazine

Lekker eten en drinken

Ook de lokale horeca verdient een duwtje in de rug. En het ideale vakantiegevoel is toch gewoon als je met je voetjes onder tafel kan schuiven en geen afwas moet doen! Een lekkere cocktail in een gezellige bar met het zonnetje op je gezicht is ook een goed idee. Vlaanderen moet trouwens zeker niet onderdoen voor andere populaire steden in het buitenland, want ook hier zijn er heel wat hippe zaken op mooie locaties terug te vinden!

De ideale vakantiebestemming deze zomer - Flashmagazine

Daguitstap

Een vakantie die de hele zomer lang duurt? Maak geregeld eens een leuke daguitstap naar een van de vele activiteiten die er in Vlaanderen te doen zijn. Een wandeling, pretpark, museum… Voor elke leeftijd, en alle weersomstandigheden, is ons eigen landje de ideale vakantiebestemming deze zomer!

De ideale vakantiebestemming deze zomer - Flashmagazine

Kies jij voor een echte ‘staycation’? Dan maak je er dankzij onze tips een succes van!