In de zomer trekken we er allemaal graag even tussenuit. Sommigen verkiezen een bestemming dichtbij huis, anderen houden ervan om naar de andere kant van de wereld te trekken. Maar wat zijn de populairste reisbestemmingen dit jaar? We zochten het voor je uit…

Na de warme zomer van 2018 kregen de Belgen de smaak te pakken en verlangen ze nog meer naar zon, zee en warmte. En het liefst van al, trekken we naar bestemmingen gelegen aan de zee. De Belg is dus een echte waterrat! De volgende bestemmingen zijn het populairst.

Bangkok

Bangkok is de hoofdstad van Thaïland en is één van de meest bezochte steden van Zuidoost-Azië. Je kan er de marktjes afsnuisteren, de tempels bezoeken en uiteraard valt er een hoop te beleven in deze bruisende stad.

De populairste reisbestemmingen deze zomer - flashmagazine.be

New York

New York, the city that never sleeps, is de ideale vakantiebestemming voor stadsmussen die ervan houden om wolkenkrabbers te spotten en te slenteren door de drukbezochte Amerikaanse winkelstraten.

De populairste reisbestemmingen deze zomer - flashmagazine.be

Denpasar

Denpasar is de hoofdstad van het Indonische eiland Bali. Het is één van de meest toeristische bestemmingen en dat is ook geen wonder, want Bali heeft veel moois te bieden. Parelwitte stranden, een adembenemend binnenland, prachtige tempels en bakken cultuur maken dat Bali een topbestemming is.

De populairste reisbestemmingen deze zomer - flashmagazine.be

Alicante

Dat je niet ver hoeft te reizen voor een leuke vakantiebestemming, dat bewijst de Spaanse stad Alicante. Velen zien het als de toegangspoort tot de Costa Blanca, maar je kan er ook heerlijk vertoeven en deze leuke stad als eindbestemming nemen. Combineer een strandvakantie met terrasjes en tapas of slenter door de idyllische straatjes van deze mooie stad.

Dé reisbestemming van deze zomer - flashmagazine.be

Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en belooft jou een verrassende citytrip. Het is een veelzijdige stad waar elke wijk zijn eigen karakter heeft. Bezienswaardigheden zijn er genoeg, waardoor ook deze zomerbestemming een toppertje is.

Dé reisbestemming van deze zomer - flashmagazine.beWat is jouw favoriet?

Bron: Momondo