Een cruise doen is een hele beleving op zich. Toch wordt die ervaring nog onvergetelijker met het gezelschap van enkele leuke bekende Vlamingen. Ga dus zeker eens op cruise met een BV! Benieuwd met wie je zoal in zee kan gaan? 

Rita Roelandt

Rita Roelandt begon al met zingen toen ze zestien was. In de jaren ’70 bracht ze een plaatje uit onder de artiestennaam Jennifer. Nadien zong ze in coverbandjes en bij Willy Sommers in de jaren ’80. Zij was een van de finalisten van The Voice Senior 2018. Vol energie en enthousiasme brengt zij tijdens de avond een mix van soul, jazz, disco, Vlaamse en Franse chansons. De zangeres met een ongelooflijke stem zal je verbazen tijdens je cruise naar Spitsbergen en de nieuwjaarscruise op de Donau.

Ga op cruise met een BV! - Flashmagazine

Marijn Devalck

Marijn Devalck schreef zijn eerste liedjes op 14-jarige leeftijd en begon zijn zangcarrière als popidool onder de naam Marino Falco. In 1966 had hij zijn eerste hits Ma première cigarette en Je n’ai plus mon papa. Marijn Devalck kreeg later een rol in de musical The last days of Isaac en kreeg de smaak te pakken voor het theater. Naast het werk op het podium verscheen hij op radio en televisie als presentator en als acteur in televisiefilms. Hij zingt door de tijden heen in alle talen tijdens de wijnroute cruise, van Porto tot Zeebrugge.

Ga op cruise met een BV! - Flashmagazine

Johny Voners

Johny Voners begon zijn carrière op zeer jonge leeftijd in de cabaretwereld. In 1963 ontving hij de eerste prijs voor dramatische kunst aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Van 1971 tot 1975 was hij verbonden aan de Koninklijke Vlaamse Schouwburg te Brussel en van 1976 tot 1983 aan het Fakkeltheater te Antwerpen. In 1990 krijgt Johny Voners een van de belangrijkste rollen in de komische televisieserie, F.C De Kampioenen, die vanaf het begin een gigantisch succes kende. Hij toont zijn talenten tijdens de cruise De charmes van de Britse Eilanden.

Ga op cruise met een BV! - Flashmagazine

Martin Heylen

Martin Heylen is een verteller en tv-maker, bekend van programma’s als Zelfde Deur 20 jaar later, Heylen en de Herkomst, Terug naar eigen Land, God en Klein Pierke, enz. Hij heeft een inspirerende kijk op reizen en mensen én hij portretteerde Rusland en de Russen op een originele manier in ‘Terug naar Siberië’. Martin zal gastspreker zijn tijdens de cruise In de voetsporen van de Tsaren.

Ga op cruise met een BV! - Flashmagazine
© Wikipedia: Michiel Hendryckx

Kies jij liever voor een vakantie thuis? Een staycation is ook helemaal hip!

Bron: All Ways cruises