Dat koppels hun accenten bij de keuze van hun vakantiebestemming anders leggen, is geweten. Logisch: met twee, of meer, als de kinderen erbij zijn bijvoorbeeld, zoek je net meer rust op, zekerheid, comfort… terwijl je als vrijgezel best wel wat actie op het programma wil zetten. Vooral de single mannen kruisen bij hun keuze anders vakjes aan dan een vrouw. We zetten de top 10 stedentrips alvast op een rijtje.

Top 10

Uit onderzoek bleek dat bij de samenstelling van het vakantiepakket van de single man rekening wordt gehouden met de prijs van een pint, de prijs van een taxirit, het weer en het eten. Ook sociale aspecten speelden een belangrijke rol: het nachtleven, het avontuurgehalte en uiteraard de vrouwen of mannen. Met deze top 10 kan je niets verkeerd doen.

  1. Barcelona
  2. Buenos Aires
  3. Miami
  4. New York
  5. Londen
  6. Seoul
  7. Parijs
  8. Melbourne
  9. Bangkok
  10. Las Vegas

Hier gaan single mannen het liefst op vakantie! - Flashmagazine

Dit is natuurlijk een greep uit de collectie, gebaseerd op een gefundeerd onderzoek. Uiteraard zijn er veel meer steden die minstens even hoog scoren, wellicht nog hoger. We hebben hier de grootst gemene deler op je losgelaten. Veralgemenen is het laatste wat we willen. Vakantie is persoonlijk. Dit is een houvast, maak je keuze zoals jij dat wil. Je lokale reisagent geeft je dan ook graag meer toelichting bij je vakantiewensen. Je vakantie begint immers daar. Veel reisplezier!

Natuurlijk zijn het niet alleen de single mannen die op vakantie gaan! Heb jij wel een partner? Dan zijn deze romantische bestemmingen in Europa een goed plan!

Bron: askmen.com