Verken je eigen regio

Als we op reis gaan, kiezen we vaak voor bestemmingen in het buitenland of plekjes in België die wat verder van onze eigen woonplaats gelegen zijn. Maar waarom eens niet Limburg zelf verkennen? Leuke locaties te over en overnachten kan op een hele unieke manier…

B&B De Witte Merel
Tessenderlosesteenweg 224, 3583 Paal (Beringen)

Hier geniet je van de sterrenpracht en de natuur in een Sphair: een luchtbel met helder zicht op de hemel. Of kies je liever voor een glamping tipi, een kajuit of een gewone kamer?

Loof Cabin
Koekoekstraat 64, 3730 Hoeselt

Dit houten huis werd gebouwd op de grens van een beboste helling en de glooiende Haspengouwse weilanden. Ideaal voor echte natuurliefhebbers.

Botel Ophoven
Agropolis Park 102, 3640 Kinrooi

Slaap in een gerenoveerd vrachtschip op de Maasplas. Puur én duurzaam onthaasten op het water. Zeeziek worden is trouwens niet mogelijk, door de vaste ligplaats!

Forest Camp
Ketelstraat 77, 3680 Neeroeteren

De Cosy Cabins midden in de bossen van het Warredal zijn unieke natuurhuisjes waar je helemaal kan herbronnen. Liefhebbers van luxe tijdens het verblijf vinden hun gading in de Lodge.

Kampeervlot
Negenoordlaan 2, 3650 Dilsen-Stokkem

Logeren op een kampeervlot? Dat doe je hier midden in het natuurgebied Negenoord-Kerkeweerd. Met je eigen Canadese kano vaar je zo weer naar de overkant.

Wijndomein Jerom Winery
Helshovenstraat 18, 3840 Borgloon

Een primeur in Limburg: logeren in een wijnvat. Op het domein staan er drie verspreid tussen de wijngaarden. Een aanrader voor wijnfanaten.

DELEN