Genieten van een heerlijke cocktail op een idyllische locatie? Dat kan in Limburg in verschillende pop-up zomerbars! Speciaal voor jullie sommen we de niet-te-missen plekjes op!

Baouzza

baouzza

Het überhippe Baouzza is ondertussen een begrip onder de Limburgse zomerbars geworden. Je kan er iedere dag vanaf 14 uur terecht. Doorspekt met hippe beats, bruisende cocktails en een heus zwembad, laat iedere bezoeker zich van zijn of haar beste kant zien. De mediterrane keuken krijg je er standaard bij. Je kan wel best even opletten want deze hippe zomerbar is dit jaar verhuisd naar Bilzen.

Adres: Calvarieberg, 3740 Bilzen

 

Ipanema

ipanema

In Ipanema schijnt de zon altijd. De coolste summerclub in Hasselt is ideaal voor een avondje loungen in een zomers decor. Relaxen met vrienden of een leuke afterwork kan hier op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 14 uur. Er is parking genoeg en de bereikbaarheid is top. 

Adres: Trichterheideweg, 3500 Hasselt

 

Terhills Cablepark

terhills

Ja hoor, hier beleef je de mooiste zonsondergang van Limburg. Chillen kan je hier hondertuit. Zoek je plekje aan het water, bestel een cocktail en spot wakeboarders die de gekste sprongen maken. Bovendien is de culturele inslag nooit ver zoek doordat je je op Limburgse geschiedenis bevindt.

Adres: Nationaal Parklaan 5, 3650 Dilsen-Stokkem

 

Westpunt

Wie houdt van heerlijk eten en drinken moet hier zeker naartoe. Deze plek staat garant voor urenlang genieten van eten, drinken en het gezellige uitzicht van de kanaalzone. Hoewel het midden in de stad Hasselt ligt, is het er toch heel erg rustgevend. Parking is er steeds voldoende. Dus, wanneer vertrek jij naar de fijnste hangplek van deze zomer. 

Adres: Hoogbrugkaai 91, Hasselt

 

Vijverkafee

vijverkafee

Vanaf woensdag 27 juni kan je weer twee maanden lang terecht in het Vijverkafee. Ook deze derde editie wordt geen mainstream pop-up bar, maar laagdrempelige feelgood ontspanning voor jong en oud. Het idyllische Vijverpark met luie ligstoelen, zalige schaduwplekjes en originele food-  drinkconcepten pakt bovendien uit met tal van nieuwigheden. Kortom hier beleef je een zalige zomer.

Adres: Kapelstraat 70, 3590 Diepenbeek