Vakanties gaan we komende zomer anders aanpakken. Op ontdekking in eigen land lijkt namelijk steeds aantrekkelijker. Waarom dus niet genieten van een volledige hotelservice gewoon bij je thuis? Of kamperen in de tuin, de weide of het veld van een landgenoot? Daarnaast zijn er nog tal van andere initiatieven die zorgen voor een onvergetelijke Limburgse vakantie!

Virtuele museumtour

Hoewel ze ondertussen weer open zijn, kan je verschillende musea in Limburg ook nog gewoon vanuit je zetel bezoeken. Zo kan je sterren kijken, tentoonstellingen bezichtigen en zelfs de Japanse Tuin ontdekken met een 360°-beeld. Je ontdekt het allemaal op www.visitlimburg.be.

Geniet lokaal: Limburgse vakantie is in zicht - Flashmagazine

Staycation Squad 

Een ontspannende Limburgse vakantie gewoon thuis? Via verschillende formules beleef jij een onvergetelijke staycation! Jouw ‘squad’ neemt al je zorgen weg, zodat je enkel nog maar hoeft te genieten. Animatie, excursies en uitstapjes kunnen allemaal geregeld worden op aanvraag. Op de website www.staycationsquad.be vind je alle info.

Geniet lokaal: Limburgse vakantie is in zicht - Flashmagazine

Anti-verveel verrassingsbox

Myriam uit Zonhoven bedacht een oplossing om de verveling van de kinderen tegen te gaan. Bij www.creamie.be kan je namelijk een box bestellen die gevuld is met puzzels, woordzoekers, een bakactiviteit en knutselplezier.

Geniet lokaal: Limburgse vakantie is in zicht - Flashmagazine

Welcome to my garden

België ontdekken doe je tijdens deze vakantie met de tent. Wildkamperen is niet toegestaan, maar dankzij het platform www.welcometomygarden.be vind je een tuin waarin je kan verblijven. Bovendien is dat ook nog eens volledig gratis!

Geniet lokaal: Limburgse vakantie is in zicht - Flashmagazine

Naast een Limburgse vakantie, valt er in de regio nog heel wat te beleven. Zo kan je op heel veel plaatsen leuk shoppen. Waarom je dat nu zeker moet doen, vertellen wij je graag!