De leukste speeltuinen in de buurt

Hebben jouw kleine spruiten wat energie te veel? Laat ze dan los in een van deze speeltuinen. Zo kan jij even genieten van de rust en hebben de kids gegarandeerd een leuke tijd. Win-win!

Gezellig binnen

KinderRijck – Bilzen

Dit is een van de grootste indoor speeltuinen van Limburg. Kinderen wanen zich ridders en jonkvrouwen die vertoeven in kastelen en tegen draken vechten. Ze amuseren zich in de klimkooi of op de trampolines en springkastelen. Een extra troef is dat je hier ook kan lasershooten.

 

 

 

 

Plopsa Indoor – Hasselt

Hier kan zowel groot én klein kiezen uit 25 spectaculaire en veilige attracties. Wist je trouwens dat het speelterrein voor de kids maar liefst twee voetbalvelden groot is? Ideaal dus voor de kinderen om hun dag al spelend door te brengen.

 

 

 

 

 

Leuk binnen & buiten

Tarzan & Jane – Heusden-Zolder

Met meer dan 4000m² speelplezier is Tarzan & Jane de grootste binnenspeeltuin van Limburg en omstreken. Kids van 2 t.e.m. 12 jaar vervelen zich hier geen seconde! Je vindt ook schommels, glijbanen, hindernissenparcours en tal van andere attracties terug in de buitenspeeltuin.

 

 

 

Sport- en Speelpleinen Bekaf – Aarschot

Al sinds de jaren ’50 komen kinderen van 0 tot 13 jaar zich hier uitleven op de ondertussen meer dan 80 speeltoestellen. Er is ook een binnenspeeltuin aanwezig voor wanneer het minder mooi weer is.

 

 

 

Plezierig buiten

Speeltuin – Bokrijk

Een speelfestijn voor groot en klein? Dan moet je in de buitenspeeltuin van Bokrijk zijn! Deze speeltuin is opgedeeld in verschillende zones, zodat alle kinderen veilig kunnen spelen. Bereid je voor op een hindernissenparcours, boomstammetjes, touwconstructies én het blotevoetenpad.

 

 

 

 

Speelbos Sahara – Lommel

Het bos aan de zandvlakte van de Lommelse Sahara is een bijzonder speelbos, waar je van de paden mag afdwalen om plezier te maken. Je vindt er twee intrigerende wilgenhutten, een 25 meter lange tunnel, een stepping stone-pad, een natuurlijk speelveld en een ringwerp- en balspel.

DELEN