Geen verveling deze herfstvakantie, er is zoveel te doen! We hebben al een weekplanning voor je opgesteld.

 

Maandag

Op maandag is het onder de grond te doen. Ga op avontuur in de gangen van C-mine met als uiteindelijke doel: toegang tot de suikerspinfabriek. Je voelt je een beetje zoals Sjakie in de chocoladefabriek.

Dinsdag

Dinsdag zoeken we het mysterie op. Je kan zelf kiezen wat jouw voorkeur heeft tijdens Bilzen Mysteries: een licht- en klankparcours na zonsondergang waarbij je alle geheimen van de site te weten komt of een gloednieuw misdaadspel waarbij je als echte speurder aan de slag moet.

Bilzen Mysteries

Woensdag

En dan is het Halloween! Ook in de ruimte. Laat je, voordat je op griezeltocht gaat, meenemen naar de sterren, de noordpool of waarom niet meteen naar Mars. In de Cosmodrome in Genk spelen iedere dag van de herfstvakantie verschillende shows.

Donderdag

Hopelijk heb je voor donderdag al je tickets besteld voor Vurige Vijvers. Dat was vorig jaar al zo een groot succes en dat gaat dit jaar niet anders zijn. Alles geeft licht in het Molenvijverpark: de lotussen op het water, de paddenstoelen in het gras, het pad dat je volgt.

Vurige Vijvers

Vrijdag

Op vrijdag halen de kinderen Kattekwaad uit in Bokrijk. Nog een keertje flink ravotten voordat Bokrijk een winterslaap houdt. Samen met Sotiz beleven ze een dag vol dikke pret.

Zaterdag

Het weekend start met Sinterklaas die zijn intrede doet in Hasselt. Kom hem en zijn Pieten verwelkomen! De start van een periode vol chocolade, speculaas, mandarijntjes, marsepein en nog veel meer lekkers.

Zondag

De laatste dag van de herfstvakantie spenderen we in het Gallo-Romeins Museum. Daar loopt momenteel een heel interessante tentoonstelling over Stonehenge. Voor de kinderen is er een aangepast parcours. Geschiedenis was nog nooit zo leuk!

Stonehenge

En dan is het weer maandag en begint de school. Wanneer de juf of meester vraagt wat de kinderen in de herfstvakantie gedaan hebben, staan die mondjes helemaal niet meer stil 😉