Fiets samen met vrienden, familie of collega’s door de wondermooie natuur van Haspengouw op het traject van Munsterbilzen tot Gellik. Wedden dat ook je kids fan zullen zijn van railbiken? 
Starten doe je in Munsterbilzen. Het parcours is 6 kilometer lang en brengt de railbikers op het treinspoor doorheen prachtige landschappen. Je spoort tot in Gellik, vlak voor de ijzeren brug. Zin in een tussenstop? Geen probleem! In het bos is er een picknickplaats met zitbankjes voorzien. Daarna wordt de fiets omgekeerd en fiets je terug naar Munsterbilzen. Een tocht duurt ongeveer anderhalf uur.
Railbiken in Limburg
©Bezoek Bilzen
Op elke spoorfiets is er ruimte voor vier personen: twee trappers en een comfortabel bankje. Twee personen moeten dus zwoegen terwijl de andere twee van het uitzicht mogen genieten. Tijdig afwisselen is de boodschap!

Railbiken kan dagelijks tijdens het seizoen. In de winterperiode is Railbike Limburg geopend tijdens weekends, feestdagen en schoolvakanties. Vergeet wel niet om te reserveren! Alle andere dagen kan je reserveren vanaf 2 railbikes.

Meer fan van wandelen? Ook dan heeft Limburg iets leuks voor jou in petto. Misschien is deze wandeling wel iets voor jou?

Limburgse wandelroute van februari: Bolderberg-Viversel - Flashmagazine.be