Altijd al gedroomd om het prachtige Centraal-Amerika te ontdekken? Deze luxecruise neemt je mee langs de mooiste plekjes van het continent. Een onvergetelijke reis, dat wordt het sowieso. 

Los Angeles

Het avontuur gaat van start met een ritje naar de Amsterdamse luchthaven. Daar stap je op het vliegtuig met bestemming Los Angeles. Uiteraard krijg je ook de kans om de grootste stad van Californië te ontdekken, want je verblijft twee nachten in deze bruisende stad.

Ontdek het prachtige Centraal-Amerika tijdens een luxecruise - flashmagazine.be

Norwegian Joy

Nadat je het ontbijt achter de kiezen hebt, vertrek je naar de pier in Los Angeles. Daar ga je aan boord van het allernieuwste schip van Norwegian Cruise Lines, de Norwegian Joy. Ook daar staat al een heus welkomstbuffet je op te wachten. De dag nadien heb je alle tijd om het schip te verkennen.

Op dit viersterrenschip kan je je voetjes onder tafel schuiven in maar liefst 28 verschillende restaurants. Daarnaast kan je terecht in één van de 22 bars en lounges om een ontspannende avond te beleven. Maar ook voor actievelingen valt er een heleboel te beleven aan boord van het schip. Ga sporten, geniet van de wellness, neem een duik in één van de zwembaden, troef elkaar af tijdens het lasergamen, snuister in de boetiekjes of waag je kans in het casino. Voor ieder wat wils dus!

Ontdek het prachtige Centraal-Amerika tijdens een luxecruise - flashmagazine.be

Mexico 

Op dag 5 strand je in Mexico. Daar verblijf je 3 dagen. Je ontdekt er elke dag een andere stad zoals het mooie Cabo San Lucas, Mazatlan en Puerto Vallarta. Wat vermoeid door de Mexicaanse steden onveilig te maken? Geen probleem, want de 2 dagen die volgen, heb je alle tijd om tot rust te komen op het cruiseschip.

Ontdek het prachtige Centraal-Amerika tijdens een luxecruise - flashmagazine.be

Guatemala

Op de 10de dag mag je de benen strekken op Guatemalaanse bodem. Daar kan je een ganse dag de streek verkennen.

guatemala

Costa Rica

Na een snipperdagje te hebben gehad op het schip, kom je op de 12de dag aan in Costa Rica. Daar kan je de prachtige stranden, de heldere zee en mooie watervallen bewonderen.

Ontdek het prachtige Centraal-Amerika tijdens een luxecruise - flashmagazine.be

Panama

Een dagje varen, brengt je naar Panama waar je 2 dagen verblijft. Je zal er het Gatun Lake bezichtigen, maar ook het indrukwekkende Panamakanaal. Dit kanaal is één van de belangrijkste handelswegen ter wereld. Dankzij deze verbinding kunnen schepen door Zuid-Amerika varen en hoeven ze er niet helemaal rond te varen. Prachtige en gevarieerde uitzichten zijn gegarandeerd!

Colombia

Op dag 16 kom je aan in het kleurrijke Colombia. Dit is eveneens het laatste land waarvoor het schip halt houdt. Tijdens deze pitstop verken je de havenstad Cartagena.

Ontdek het prachtige Centraal-Amerika tijdens een luxecruise - flashmagazine.be

Miami

Na 2 dagen te hebben uitgeblazen op het boeiende schip, komt de Norwegian Joy aan op zijn eindbestemming: Miami. Na je ontbijt en het uitchecken word je opgepikt om een leuke citytour te maken door het zonovergoten Miami. Daarna zal je gedropt worden aan de luchthaven waar je aan boord mag stappen van het vliegtuig richting Amsterdam. Na je vlucht reis je weer met de luxe autocar naar België.

Kan jij niet wachten om mee aan boord te gaan en te genieten van deze zalige luxecruise? Bezoek dan snel de website van reisorganisator De Blauwe Vogel voor meer informatie!

Is het mooie Noorden meer jouw ding? Dan is deze actieve vakantie in Lapland ongetwijfeld iets voor jou.