Elke maand geeft Toerisme Limburg onze lezers een prachtige wandelroute mee. Deze maand kozen ze natuurlijk voor een wandeling tussen de prachtige bloesems in Haspengouw. Laat je overrompelen door de pracht van de lente tijdens deze 7,7km doorheen de mooiste landschappen!

In het hart van Haspengouw

April, dat is de maand van de bloesems. Daarom kozen we voor een wandeling in het hart van Haspengouw. En geloof ons maar, je zal versteld staan van de prachtige natuur. De bloesems  kleuren het landschap wit, roze en rood. De oranje lus van Greenspot Rullingen is een mooie wandeling van 7,7 km langs enkele pareltjes zoals het kasteeldomein van Rullingen, het fruitspoor, het dorpje Kuttekoven en nog zo veel meer.

Meer info over deze wandelroute

wandelroute april

  • Regio: Haspengouw
  • Kleur: oranje
  • Afstand: 7,7 km
  • Duur wandeling: 1 u 55 min
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
  • Startplaats: Sittardstraat, 3840 Borgloon

Deze wandeling zal je leiden langs bossen, beekvalleien, akkers, weilanden, gezellige dorpjes en oh ja… prachtige holle wegen. Bereid je voor op een grotendeels onverhard en heuvelachtig parcours.

Ongeveer 1 uur en 55 minuten zal je doen over deze prachtige wandeling. Jouw terrasjes en tussenstopjes voor enkele prachtige kiekjes telden we natuurlijk nog niet mee in deze tijdspanne.

Wij staan alvast te popelen om onze wandelschoenen aan te trekken! Jullie toch ook? Klik voor meer informatie

 

 

De wandeling van vorige maand gemist? Je herontdekt ze hier!