Dagje duiken en snorkelen

Voor de ultieme duikervaring moet je bij Todi zijn. Maar het indoorduikcentrum is zoveel meer en krijgt ook een massa niet-duikers over de vloer. Flash Magazine trok er met zwemkledij en handdoek naartoe.

Todi is uniek in Europa.

Nergens anders kan je indoor duiken en snorkelen tussen meer dan 4000 kleurrijke, tropische zoetwatervissen en onderwaterdecors. En dit in optimale en veilige omstandigheden. Het gigantische duikbassin met een diepte van 10 meter en een doorsnede van 36 meter is gevuld met maar liefst 6,5 miljoen liter helder water, met een temperatuur van 23 graden Celsius. Wij zijn er helemaal klaar voor!

Voor duikers en niet-duikers

Het historische gebouw van Todi op de mijnsite van be-MINE in Beringen oogt indrukwekkend. We hebben vooraf gereserveerd en melden ons aan het onthaal. De ontvangst is supervriendelijk. “Wij komen snorkelen!” We krijgen een polsbandje, dat toegang geeft tot de Experience Zone. Maar eerst omkleden. De kleedkamer is spic en span. In onze zwemoutfit gaan wij blootsvoets naar boven, richting duikbassin waar de redders ons opwachten. Zij maken elke bezoeker wegwijs en lichten de huisregels toe.

De snorkelsessie is een adembenemende activiteit voor jong en oud, grote en kleine groepen, families, jeugdbewegingen, noem maar op. Wie zoals ons van meer actie houdt, kan ook snorkelspellen spelen. Na twee uur hebben we een fantastische beleving achter de rug. Wow, dit is voor herhaling vatbaar, zeker weten! Heb je een geldig duikbrevet op zak? Dan is Todi de place to be om naar hartenlust te duiken met een duikbuddy of in groep. Ook vrij duiken kan, net als duik- of snorkelinitiaties en opleidingen volgen aan de Todi-school. En wat denk je van een onderwaterwandeling op de bodem van het bassin, waar je onderweg in een onderwaterbar geniet van een drankje?

Onderwaterbar

Wij kiezen voor een natje en droogje in de gezellige brasserie, waar iedereen welkom is. Dus ook niet-duikers, fietsers en andere passanten. Todi is bovendien de ideale locatie voor een evenement, teambuilding, receptie en feest, al dan niet gepaard met een wateractiviteit. Wist je trouwens dat je door de ramen van het duikbassin gratis de wondere onderwaterwereld van Todi kan bewonderen?
Doen!


Win een snorkelsessie!

Flash Magazine schenkt adembenemende snorkelsessies weg bij Todi (be-MINE 1 in Beringen).

Neem deel aan deze wedstrijd:

  1. Like de Facebook van Flash Magazine
  2. Deel deze wedstrijd
  3. Mail je gegevens voor 15 januari 2018 naar wedstrijd@intermedia.be

Uit alle inzendingen trekken wij de gelukkige winnaar!


 

be-MINE 1 – 3582 Beringen – België

© Todi Bvba

© Todi Bvba

Geplaatst door TODI – The Ultimate Diving Experience op zaterdag 25 november 2017