Zoek je inspiratie om te koken voor jezelf, want je bent single? Je wil wel iets lekkers en gezonds, maar weet niet waar te beginnen? Het boek ‘Gezond koken voor één’ biedt je dé oplossing.

Gezond koken voor één

Het idee werd geboren uit het feit dat, als je single bent, en dat is een steeds groter wordende groep mensen, je je best gezond kan verwennen met heerlijke menu’s en lekkere gerechten. Sanne Mouha, auteur van het boek, bewijst dat het kan. En dat het vooral heel eenvoudig is. Het betekent immers niet, dat als je alleen bent, je de hele dag kant-en-klare gerechten moet eten, of pizza’s, hamburgers, … en nog van dit soort fast food. Sanne leert je via haar boek weekmenu’s maken, boodschappenlijstjes opstellen, maar vooral heel veel gezonde tips en tricks voor singles die graag zelf aan de slag willen gaan, maar niet iedere dag in de keuken willen staan.

Gezond eten moet eenvoudig zijn

Advies over gezond eten vliegt je om de oren. Heel veel goede raad en nog veel meer boeken. Volgens diëtiste en foodie Sanne Mouha moet gezond eten vooral eenvoudig zijn, bereikbaar voor iedereen. Heerlijk als je je hoofd niet hoeft te bereken over speciale ingrediënten en ingewikkelde combinaties, én daarbij nog eens gezond leven.

Sanne geeft je alvast graag haar vuistregels cadeau:

  1. Geniet van je eten en drink voldoende
  2. Kies bewust en zorg voor structuur
  3. Cheaten mag ook, sterker nog, het moét

Sanne is vooral gepassioneerd door gezond en lekker eten. Ze heeft een zelfstandige diëtistenpraktijk en werkte mee aan het één-programma Over eten. Ze schreef in 2016 samen met Lobke Husson en Katrien Van der Vaerent Mama (di)eet.

Win, win, win!

Wil jij kans (s)maken op het boek “Gezond eten voor één” van Sanne Mouha? Like & share dit bericht op de Facebookpagina van Puur Magazine en wie weet maak jij kans op dit leuke, originele boek. Deze wedstrijd loopt tot en met woensdag 18 april 2018. Wij maken de winnaar bekend op 20 april via de Facebookpagina van Puur Magazine.

Succes!