De afgelopen weken kregen jullie de leukste interieurtips van Eline Rousseau van Roomblush. Zoals jullie wel al wisten is Eline de trotse ontwerpster van haar eigen behangpapierlabel. Om jullie nog wat extra te verwennen gaf ze met veel plezier 2 rollen behangpapier weg! Speciaal daarvoor zetten wij een wedstrijd op poten. Speelden jullie mee met onze wedstrijd? Dan ontdek je hier of je gewonnen hebt!

Wat viel er te winnen?

2 rollen behangpapier naar keuze van het behangpapierlabel Roomblush. Bekijk alvast het assortiment even op de website.  (Opgelet: levering enkel in België)

Hoe kon je het behangpapier winnen?

Dat was helemaal niet moeilijk. Je moest ons enkel eventjes laten weten onder ons Facebookbericht, welke kamer jullie zouden willen behangen. Als kers op de taart moest je de persoon tegen die voor jou mocht komen behangen. Een ‘vind ik leuk’ voor de pagina van Flash Magazine en die van Roomblush was natuurlijk ook cruciaal.

Deze wedstrijd liep van 20 mei 2018 tot en met 30 mei 2018. De unanieme winnaar, van 2 rollen behangpapier naar keuze van Roomblush, wordt bekend gemaakt via dit artikel op 31 mei 2018.

Behangpapier Roomblush

And the winner is…

Misty DG

Proficiat! Jij wint 2 rollen behangpapier naar keuze bij Roomblush.

 

Niet gewonnen maar toch verzot op het behangpapier van Roomblush?

Shop online via de webshop van Roomblush.