De afgelopen weken was expert in herenmode Gianni Carenza onze guestedior. Een maand lang gaf hij onze heren stijladvies. Zo gaf hij kleuradvies op maat, leerde hij jullie hoe je een fitting broek moet dragen en lichtte hij toe dat accessoires jouw outfit helemaal compleet maken. Om jullie outfits af te werken, geeft Flash Magazine in samenwerking met Carenza vandaag herenaccessoires weg om de outfit van een man helemaal compleet te maken! Speelde jij ook mee met onze Facebookwedstrijd? Check dan hier of je gewonnen hebt!

Prachtige accessoires voor heren vind je bij Carenza

In Gianni’s winkel “Carenza” te Beringen, vind je alleen maar de laatste modetrends. Gianni helpt je met veel passie aan een trendy outfit en maakt deze met nog meer plezier compleet door de juiste accessoires er aan toe te voegen.

Wat kon je winnen?

Gianni maakt 1 lezer van Flashmagazine.be blij met een accessoire pakket ter waarde van €94,-!  Hij geeft de winnaar de keuze, je kan kiezen uit ofwel een manbag en een armbandje OF een broeksketting en een armbandje!

Keuze 1: armbandje + manbag

Keuze 2: armbandje + broeksketting

accessoires Carenza Beringen

 

Wat moest je doen om te winnen?

Simpel! Deze drie dingen moest je doen:

  1. Je moest onder onze Facebookpost schrijven welk accessoirepakket jij wel wou winnen (zie hierboven: keuze 1 of keuze 2)
  2. Je moest iemand taggen die volgens jou ook zijn kans zou moest wagen om deze prijs te winnen.
  3. Ten slotte moest je de Facebookpagina van Flashmagazine & die van Carenza liken!

Heb jij dit allemaal gedaan?! Fantastisch! Nu maak jij kans op 1 accessoire pakket ter waarde van €94,-!

 

Dit waren de wedstrijdvoorwaarden

Deze wedstrijd liep van 14 juni 2018 tot en met 20 juni 2018. Deelnemen kon je op de Facebookpagina van Flash Magazine.

 

And the winner is…

Inge Pelsers! Proficiat, jij mag ons een privéberichtje sturen. Zo kunnen we regelen hoe je jouw prijs in ontvangst kan nemen.

 

Wil je deze accessoires kopen? 

Niet gewonnen? Wel dat is dus super jammer maar je kan deze accessoires ook gewoon kopen. Neem contact op met Gianni of spring gewoon eens binnen in zijn winkel. Deze Italiaanse mode-expert helpt je met veel plezier verder.

Succes!