Big dreams, big smiles, big time! Daar gaan wij alvast voor zorgen. Want deze keer mogen we een Meet&Greet met Blackwave weggeven. Heb jij nog niets in je agenda staan op zaterdag 5 mei? Top! Waag dan zeker je kans op Flashmagazine.be om 2 tickets te winnen voor Putrock op zaterdag 5 mei en je krijgt er bovendien een leuke Meet&Greet met Blackwave bovenop! Van een big dream gesproken…

Dat we gouden tijden meemaken wat betreft Belgische hiphop en aanverwanten mag stilaan een understatement genoemd worden. Eén van deze exponenten hiervan is zonder twijfel Blackwave. Dit duo herken je zeker aan nummers als “BIG Dreams” en De Afrekening-primus “Elusive”. Denk Common, denk D’Angelo, maar denk vooral een Antwerps duo dat een beresterk repertoire aan de man brengt. De organisatie van Putrock is dan ook apetrots dat ze deze soulvolle sound mogen verwelkomen op Putrock 2018.

Speel mee en maak kan op die Meet&Greet met Blackwave!

Wat moet je doen? 

Beantwoord onze vraag, post het juiste antwoord onder ons Facebookbericht en tag de persoon met wie jij naar Putrock zou willen gaan. Klaar? Prima! Nu maak jij kans om deze Antwerpse band te ontmoeten! Ohja, vergeet zeker niet de Facebookpagina van Flashmagazine te liken!

En de vraag luidt:

Welk nummer is niet van Blackwave:

  • A / ELUSIVE.
  • B / HANDS UP.
  • C / BURN.
  • D / FLOW.

Post nu het juiste antwoord onder ons Facebookbericht en tag de persoon met wie jij naar Putrock zou willen gaan!

Deze wedstrijd loopt van 25 april 2018 tot en met 2 mei 2018 (23u59). De unanieme winnaar zal bekend gemaakt worden via de Facebookpagina van Flash Magazine op donderdag 3 mei 2018. 

Wij wensen jullie alvast heel veel succes!

Wil je de volledige line-up van Putrock even checken? Je ontdekt het hier!